Сура Ал-Исраъ

Википедия — эркенаб энциклопедия сайталдасан материал
Перейти к навигации Перейти к поиску
ЦІаралъул магІна

Исраъ ва Мираж

Цогидал цІарал

«Бану Исраил»

Классификация

Маккаялъулаб

РещтІиялъул тартиб

50

Сураялъул номер

17

Аятазул къадар

111

Жуз

15

ХІизб

29, 30

РукугІазул къадар

12

Сужудазул къадар

1 (109-леб аят)

РагІабазул къадар

1533

ХІарпазул къадар

6460

Таржамаби

QuranAcademy.org
IslamNews.ru


IslamSymbol.svg       Folder Hexagonal Icon.svg       Wiktionary-logo-ru.png       Wikiquote-logo.svg       Wikisource-logo.svg       Commons-logo.svg

Ал-Исраъ (гІар. الإسراءИсраъ ва Мираж) — Къуръаналъул анцІилаанкьабилеб сура.

Сура букІана рештІун Маккаялда ва Мадинаялда гьелъул анцІилакІиго аят: 26, 32, 33, 57 и 73-80. Гьелда жаниб буго 111 аят[1].

Текст[хисизабизе | вики-текст хисизабизе]

« Мы ниспослали его (Коран) с истиной, и он сошел с истиной, а тебя Мы послали только добрым вестником и предостерегающим увещевателем. Ayah.svg Мы разделили Коран для того, чтобы ты читал его людям не спеша. Мы ниспослали его частями. Ayah.svg Скажи: "Веруйте в него (Коран) или не веруйте! Воистину, когда его читают тем, кому прежде было даровано знание, они падают ниц, касаясь земли своими подбородками. Ayah.svg Они говорят: "Хвала нашему Господу! Воистину, обещание нашего Господа непременно исполнится". Ayah.svg Они падают ниц, касаясь земли подбородками и рыдая. И это приумножает их смирение". Ayah.svg Скажи: "Призывайте Аллаха или призывайте Милостивого! Как бы вы ни призывали Его, у Него – самые прекрасные имена". Не совершай свой намаз громко и не совершай его шепотом, а выбери среднее между этим. Ayah.svg Скажи: "Хвала Аллаху, Который не взял Себе сына, Который ни с кем не делит власть, Которому не нужен защитник от унижения". И возвеличивай Его величаво!
Къуръан 17:105—111 (Кулиев)
»

ХІужаби[хисизабизе | вики-текст хисизабизе]

  1. Сура 17. Аль-исра’ — Ислам энциклопедиялъул макъала.

Линкал[хисизабизе | вики-текст хисизабизе]

Цебесеб: Сура Ан-НахІл Сура 17ГІараб текст Хадусеб: Сура Ал-Кагьф